READING

Kirándulási tippek vászonnal

Kirándulási tippek vászonnal

Balaton, Velencei tó, Duna… Mindegy, csak víz legyen!
A nyári forróságban jelenleg egy helyre vágyunk csupán: vízpartra. Miért ne lehetne ez igaz úgyszintén, ha festésre kerül a sor?
A legjobb program, ha egyedül utazgat az ember, de gyerekekkel, és kettesben is örök emlék lehet a sok felesleges turista mütyür vásárlása helyett.
Egészen másképp hangolódunk rá a természetre, ha ennyire a szívében érezzük magunkat. Sok múlhat a napszakon is, és nem csupán a meleg miatt. Ismernünk kell saját bioritmusunkat, legtöbbünket inkább a naplemente fényei lazítanak el, de vannak, akik hajnalban a kreatívabbak.

Csak keress egy eldugott partszakaszt, ahonnan jól rálátsz a víztükörre! Nincs másra szükséged, csak egy pár vászonra (lehet lapvászon, de még papír is), ecsetekre, és egy kis üvegre az oldószerhez, ami a legtöbb esetben a víz, ami már úgyis kéznél van.
Festék lehet bármilyen, amihez kedved van (akril, akvarell, de még pasztellkréta is), egyedül az olajfestéket nem árt elkerülni ilyen esetekben, amikor nincsenek napjaid, heteid száradni hagyni a képed. Előrelátók vihetnek magukkal festőállványt is, az összecsukható, főleg asztali verziók aligha foglalnak sok helyet.
Aki nem szabadulhat el a fővárosból, és talán egyedül még nem szívesen vállalkozna tájkép megfestésére annak is van lehetősége kiélni a kreatív hajlamait. Nyáron minden vasárnap az akvárium teraszán festünk a FessNeki segítségével szebbnél szebb tájakat, amiken a nyár jegyében minden esetben a víz is szerepel.
Ez esetben semmit nem kell hoznod, csupán a festés iránti vágyat, és a kép, amivel távozol garantált siker lesz.
Önszorgalomból érdemes rákattintanod a tükröződésről szóló cikkre és a hozzá tartozó videóra is.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

INSTAGRAM
Megosztom
Please Add Widget from here