READING

Színre volt szükségem- Jim Carrey ezer plusz egy a...

Színre volt szükségem- Jim Carrey ezer plusz egy arca

Jim Carreyt mindig vidám, vérbeli színészként ismertük meg, ámde a napokban jól meglepte a világot, miszerint festeni legalább ennyire szeret. És nem is rosszul. 

A téma nem is annyira újkeletű, hiszen Jim már évek óta a festés megszállottja, pontosabban 2010 óta, amikor is kapcsolata véget ért Jenny McCarthyval. A szerelmi bánat sokunkat ösztönöz kreativitásra, és ahogy ez nála is így történt, a festésben talált megnyugvásra. 
Elmondása szerint egy idő után annyira rászokott a festésre, hogy lépni sem tudott tőlük a lakásban. Imádta az ezzel járó szabadságot, spontaneitást, és ez pozitív értelemben gyorsan függővé tette.
    A szakításon sikerült is túllendülnie, de a festést azóta sem hagyta veszni, megjelent kisfilmje, az I needed color (Színre volt szükségem), amiből megtudhatjuk, a látszat csal, miszerint a komédia királya valójában egészen melankólikus, introvertált típus, aki gyermekkorában is szívesebben töltötte idejét a szobájában verseket írva és rajzolgatva.
Carrey-t pár éve alig láthattuk filmek közelében, vagy akár a pletykalapokban, így joggal kérdezhetjük, mi történt az eltelt időben. Így megnyugtató a tudat, hogy bár a szakítás, és az exbarátnője (Cathriona White) döbbenetes öngyilkossága mélyen megrázta a színészt, ő mégis inkább drogok és ital helyett a festésbe menekült, és ezzel még ezernyi okot adott arra, hogy még jobban imádjuk. 🙂
Íme a kisfilm:


RELATED POST

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

INSTAGRAM
Megosztom
Please Add Widget from here