READING

Hónap képe – Március

Hónap képe – Március

A márciusi hónap képe nyertesünk végre egy igazi tavasz kép lett! Debütáló festésére, március 14-re, a FessNeki pesti stúdiójába pillanatok alatt elfogytak a helyek. Nem is csoda- éhezünk a tavaszra!
Ebben a képben pedig minden benne van, amire szükségünk van. Meseszép zöldek, tópart, virágok, és az elmaradhatatlan fűzfa sem hiányozhat- Daniel Wall tudja, mi kell nekünk, íme a Tóparti fűz című képe:
 
Minden, amit tudnunk érdemes

Daniel Wall az 1980-as években kezdte festeni az intenzív impresszionista stílusú olajfestményeit. Az intenzív impresszionizmust óriási intenzitás, lendület és merészség jellemzi. Daniel Wall technikái közé tartoznak a palettás késekkel létrehozott nagy, szembetűnő ütések, a nehéz textúrák, a fokozott élénk színek és a fények eltúlzott hatása.
A festő most Greenville-ben, Észak-Karolinában, jelenleg a világ egyik legaktívabb és elismertebb művésze a városkép-festészetben. Festményeit rengetegen gyűjtik az Egyesült Államokban és a világ minden táján. Stílusában Wall szinte teljesen megegyezik a szintén világhírű, orosz-izraeli származású festővel, Leonid Afremovval.
Daniel Wall városi jelenetei, tájképei:
 

   
És bár a márciust már a szemfülesebbek hamar elkapkodták, itt a lehetőség áprilisban lecsapni a kínálkozó alkalomra. Remek festés lesz, várunk titeket! 🙂

 


RELATED POST

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

INSTAGRAM
Megosztom
Please Add Widget from here