READING

100. cikk – Ami fontos marad

100. cikk – Ami fontos marad

Hihetetlen, ámde igaz. Az elmúlt nyolc hónap alatt, amióta ez a blog létezik, immár a 100. cikk kerül közlésre általam. Leírhatatlan érzés, elsősorban büszke vagyok, de főleg rátok vagyok az. Mindazok, akik olvassák az írásaim, akik vágynak szeretni és létrehozni valamit, mind-mind értékes emberek vagytok.
Sokakkal találkoztam az elmúlt két évben, amióta a FessNeki csapat része vagyok, és úgy tapasztalom, hogy minden fellengzős, (bár igaz) sallang ellenére nem elsősorban az önkifejezésért festetek. Mindenekfelett nem az Én számít. Legtöbbször azért jöttök, hogy adhassatok. Ajándékként a festést, az élményt másoknak, a közös alkotás örömét, vagy magát a képet, amiért igenis keményen megküzdötök az alatt a 3 óra alatt, hogy az a legszebbre sikerüljön.
Mindenki, aki kapott már ajándékba bármilyen festményt is, érezze magát kitüntetve! Nem hiába, hogy annyian jöttök karácsonykor, vagy anyák napján- és ez igenis óriási, és az egyik legszebb dolog.
Na de hagyjuk is a mély-értelmű bölcsességeket, -képes lennék ám dicsérni titeket-, most van fontosabb dolgom is. Elsősorban bemutatom nektek az én kedvenceimet, azt a három cikket, amiért már írás közben bolondultam.
A 10 leghíresebb portré a múltból
Számomra favorit, talán az első helyen is áll, ha mindenképp rangsorolnék. Ha ismertek már, tudjátok, tetszenek a misztikus témák, mesevilágok, és ezt igyekszem a legtöbb témába bele is csempészni. Így alakítottam apró meséket a portrék köré, akik saját szavaikkal mesélnek a történetükről.
Ádámmal a kezdet/ Évával a végzet
A folytatásos sorozat, mint téma, önmagában izgalmas, ámde ez a cikk egyszerre több kedves jelzést is foglal magában. Egyrészt a “borító”-képek- a lehunyt szemű Ádám, aki bizalommal, tudatlanul, mint Isten naiv teremtménye szerepel, és a felpillantó Éva, aki a kíváncsiság, engedetlenség, és huncutság ikonja. Másrészt elárulom a nagy titkot: Épp kezdődő szerelem ihlette magát a témaválasztást, a nevét nem lesz nehéz kitalálnotok. 🙂
Bizarr I./ II.
Visszautalva a misztikusság iránti szeretethez, büszke vagyok  e morbid téma köré épülő dupla cikkre is, hiszen egy szó, mint száz, izgalmasnak találom. Remélem, ti is így voltatok vele. 
+1 ráadás: Festőmesterek- William Turner
Nem hagyhattam ki a nagy Őt, aki számomra a mesterek mestere, örök múzsám, ihletőm, és még sorolhatnám. Ha ráklikkeltek, az első soraimból feltűnik- imádom. Ez van 🙂
És amiket ti imádtatok 
Észrevettük ám, mik a ti kedvenceitek a FessNeki repertoárjából, ami immár több, mint 70 festményből áll. Íme a legsikeresebbek: 
Ígérhetem, hogy ezután is igyekszem a legizgalmasabb cikkekkel ébreszteni titeket, és természetesen a nyereményjátékokról sem kell lemondanotok a jövőben, akárcsak az új, zseniális festményekről! És mivel legtöbbetekkel volt szerencsém személyesen is találkozni, biztosíthatlak titeket, remek munkát végeztetek! 
Búcsúzom ma a ti képeitekkel. (Akik épp nem találnák magukat rajtuk, tudják, én emlékszem ám rájuk!)
Érezzétek mindig ilyen jól magatokat, és alkossatok minél többet! 🙂

       

 

 

 

 

 


RELATED POST

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

INSTAGRAM
Megosztom
Please Add Widget from here