Vigyázz, kész!

A festészet időigényes hobbi. Hányszor hallhattuk- a jó munkához idő kell? Hogy Xy hány hónapon vagy éven át festett egyetlen képet? Bizony nem hiába a pletyka, mégis, sokszor nem az a legszebb vagy legkedvesebb számunkra, amire elég időt áldozunk. Van, hogy tökéletes a hirtelen érzelmektől vezérelt, szenvedélyes munka, vagy a véletlen szülte alkotás.
A mai cikkben 3 hihetetlen gyors és izgalmas technika bizonyítja helyettem. 🙂
Egy mozdulat
Ennél a technikánál csupán az ecset számít, és a mozdulat helyes elsajátítása. Nem kell értened a színekhez, a tehetség felesleges, díszítéshez pedig kiváló. Hogy mire jó ez? Képzeld csak el az üdvözlőlapjaid, vagy csomagolásaid a jövőben. Lehet kép a falon, vagy dísz a kedvenc noteszeden. Mindenképp megéri, és csak egy perc! 

Szétszórva
Az utcai művészek kedvelt technikája, mert garantált a siker és a tátott száj. A kép pillanatok alatt összeáll, és más sem kell hozzá, mint néhány filléres formatárgy, és szórópisztoly vagy spray. Ezt nézd!

Öntsd ki a szíved!
Gyönyörű, absztrakt, és mindig belelátunk valamit. Ilyen, amikor elragad az érzelem, és a sorsra bízod magad… avagy a festékre. Amire bizony bőven lesz szükséged, türelemre is csak addig, míg megvárod, amíg megszárad. Láss jó példát Csorba Anitától! 

Ha pedig belejöttetek a videónézegetésbe, íme egy kis inspiráció és szájtátnivaló a szépérzék nevében:

A cikk végére, remélem, gyökeresen megváltozott a véleményetek, ha úgy gondoltátok, a mai rohanó világban nincs idő a művészetre. Ha pedig pár percnél több időd is akad, havonta három óra garantáltan büszkévé tesz a FessNeki falai között! Nézz be hozzánk! 🙂

RELATED POST

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

INSTAGRAM
Megosztom
Please Add Widget from here