Folyékony művészet

Említettem már a gyors technikákat. Azon belül is van egy, amelyik kicsit több szót és bemutatást érdemel. Kell hozzá tömérdek festék, vászon, és jó adag véletlen szerencse, de ezt a technikát űzve olyan alkotásokkal lehet tele a falad, hogy a szomszédok biztosan elájulnak. Ellenálhatatlan videók és képek következnek, ez a Folyékony művészet!
Nem csupán festék
A tökéletes egyveleg: Festék, ragasztó, víz, és szilikon. Ezek tökéletes harmóniája adja ki a varázslatosan vászonrasimuló hatást, melyet kis ügyességgel fantasztikus formákká folyathatsz. A szilikon víztaszító hatása miatt az akrillal karöltve keletkeznek az apró lyukak és foltok, amik kivételes bolygó, vagy ásvány-hatást alakítanak ki.
Hazudnék, ha azt mondanám, teljesen a véletlenre vagy bízva. A folyatás iránya, alakítása, a színek, a dekorációk, mind-mind a te kezedben vannak! Az összhatást megspékelheted néhány gyönggyel, csillámmal, arany, vagy ezüst festékkel, és bármivel, ami eszedbe jut. Nem érdemes kihagyni a videókat sem, a lélegzeted is eláll! 🙂

A művek sokszínűségében nincs hiány:
 
 
    
 
  
   
Kísérletezni ér! Színekben gazdag napot mindenkinek! 🙂

RELATED POST

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

INSTAGRAM
Megosztom
Please Add Widget from here