Kő kövön

Sok kis kavics sziklát győz
A kissé átalakított mondás sok igazságot takar. A mai cikkben egy kezdeményezésről olvashattok, amely kedves egyszerűségével talán felelevenítheti az alkotás szeretetét a mindennapokban. A művészet kétélű “fegyver”- öröm annak, aki készíti, és annak is, akihez végül az üzenete elér.
Fokozottan neked szól “Kindness Rocks” project, ha van gyermeked, vagy ha elég bohókás vagy, vagy ha csak egyszerűen zavar, hogy bár a tudomány terén fejlődik a Föld népe, a kedvesség egyre inkább kihalóban van.
Megan Murphy, egy Massachusetts-i nő indította el a világ talán legkedvesebb mozgalmát teljességgel véletlenül, amikor néhány kavicsra inspiráló mondatokat írt, majd otthagyta azokat a Cap Cod-i parton. Azóta a kezdeményezés hét országba eljutott, és csak rajtunk, embereken múlik, meddig terjeszkedik tovább. A feladat egyszerű – fess néhány mondatot közönséges kavicsokra, vagy egy apró festményt, ami a szívedből jön, és tedd le a város különböző részein. Az biztos, hogy legalább egy mosollyal ajándékozod meg azt, aki a kavicsodat megtalálja. 🙂
Sokaknak ez csupán egy kedves gesztus lesz, másoknak szebbé teszed a napjait, és talán olyan is akad majd, aki magányában érzi majd, nincs egyedül, valaki a távolból épp neki üzent. Szó, ami szó, a kedvesség apró dolgokban rejlik, és a Kindness Rocks projekt a legjobb példa arra, hogy ehhez még pénzre sincs szükség. 
Íme néhány inspiráció, ha te is közéjük akarsz tartozni:
 
  
 
 
Ha van egy perced, ne késlekedj! Milyen szép és színes lenne a világ, ha mindenki ezt tenné! 🙂

RELATED POST

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

INSTAGRAM
Megosztom
Please Add Widget from here