READING

Festőmesterek- Peter Wileman

Festőmesterek- Peter Wileman

Aki mindent tud
Kicsit impresszionista, kicsit absztrakt, egyben modern és klasszikus mai festőmesterünk, Peter Wileman, kortárs művész.
Ahogy az lenni szokott, a tehetség másutt is megmutatkozik, Wileman (született:1945), azontúl, hogy tökélyre fejlesztette saját festési stílusát, jeleskedett az írásban is, élete során számon magazin művészeti szerkesztőjeként vált sikeressé, mielőtt még karrierjét feláldozta a művészet oltárán. Node a későbbiekben még hasznosíthatta nem csekély tudását, mikoris saját könyvet írt festészeti technikájáról, amihez persze videók is társulnak, melyek közül egyet a cikk alján találtok. 
“El sem tudtam képzelni, hogy egyetlen nap is eltelne anélkül, hogy ne beszélnék, olvasnék, vagy részt vennék bármiféle művészeti tevékenységben. Mint a lepke a fényhez, úgy vonzódtam én is a festészethez. Bár sokmindent, sokféle formában próbáltam ábrázolni, vitathatatlanul a saját utamat jártam.”
Szó ami szó, ismét egy tehetség, aki érdemes rá, hogy rápillantsunk, miket alkotott. Nem okoz majd csalódást! 
 
Íme a videó:

Nem kétlem, hogy tetszett, amit láttatok. Ha szeretnétek továbbra is tágítani ismereteiteket, vagy csak gyönyörködni egyet, ezentúl is tartsatok a FessNeki bloggal! Naptárunkat pedig egyre több képpel bővítve várunk titeket! 

RELATED POST

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

INSTAGRAM
Megosztom
Please Add Widget from here