Merülj el!

Minden, amire vágyunk most, a víz. Milyen jó lenne most csobbanni egy hatalmas úszómedencében, ahol a medence alja tele van izgalmas alkotásokkal, ahol, -miközben hűsölünk-, olyan, mintha egy kiállítás résztvevői lennénk. Jól hangzik, ugye? Ilyet még nem láttunk!
Az angyalok városában bizony ez is lehetséges!
18 művész összefogott, hogy a művészetet ismét mindenki által láthatóvá, elérhetővé tegyék. Ehhez pedig az izgalmas, új helyszínt a városi uszodák medencéinek alján találták, pontosabban az Annenberg közösségi ház uszodájában, Los Angelesben. A víz alatt találhatóak a művészek által készített festmények, fotók, videók, szobrok, fúvott üvegek, de még egy építészeti modell, és nem utolsó sorban egy ember nagyságú, üldögélő bábu is elfért.
Szívesen fogadnánk hasonlót a magyar strandokon is, nemde? Én benne vagyok! 😉
A résztvevő művészek név szerint: Andrew Cannon, Jessica Cowley, Bob DornbergerEmily JoyceAlice Könitz, Candice Lin, Becca LofchieJohnston MarkleeJennifer Moon & Laub, Paul PescadorJennifer RochlinSuné WoodsKim Ye, Patricia Yossen, Mallen&Gray és Grace Eunchong.
Egyelőre Magyarországon még csak álmodozhatunk ilyenfajta kiállításról. De ami késik, nem múlik! Addig is merüljünk el mind a vízben, mind a művészetek világában. 🙂
Hűsítő napot kívánok! 

 


RELATED POST

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

INSTAGRAM
Megosztom
Please Add Widget from here