Építészet egy szál ecsettel

A cím már maga ellentmondásos, nemde? Alexander Creswell ecsete márpedig képes valóságos építményeket létrehozni, úgy, hogy azok szépségét bármely mai computer-grafikus vagy concept-artist megirigyelhetné. Az akvarell-technika legnagyobbjával lesz ma dolgotok! 
Alexander (született: 1957) nemzetközileg elismert festő, aki nagyrészt autodidakta módon önmagát fejlesztette, hogy végül megtalálja saját stílusát az épület-festészetben. Képein az épületek, termek, és szobák rendkívüli módon kidolgozottak, mindamellett hangulatuk atmoszféráját a természetes fény fűszerezi. Creswell híres arról, miként képes elkapni a különböző helyszínek lelkét, illetve, hogy alkotásai a technika terén kivételesen hatalmasak, a legnagyobbak, melyek valaha készültek. 
A művész szereti a kihívásokat. Véleménye szerint az akvarell ma már ódivatú módszernek számít a festők körében, pedig nem egyszerű technikáról van szó. Annál jobb, gondolja ő mosolyogva, és véghezviszi a csodát. Ha végigpörgeted alkotásait, félő, hogy te is akvarell-rajongó leszel. 🙂
És végre láthatjuk, hogyan is készül mindez:

Mesés tehetség, aki ma is él, és műveivel máris a művészet történelmének része. Ragadj te is ecsetet és FessNeki ma! 🙂

RELATED POST

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

INSTAGRAM
Megosztom
Please Add Widget from here