Van Gogh Mánia

Manapság a világ Van Gogh körül forog. Film készül az életéről, újra vizsgálják halálának körülményeit, népszerűsítik munkásságát. Egyik festő sem részesül ekkora figyelemben, főleg nem készül ruha és kiegészítő kollekció alkotásaiból, és legfőképp nem a világ egyik legnagyobb márkája, a Vans keze által.
Az amszterdami Van Gogh múzeum igazán szorgalmasan teszi a dolgát. A népszerűsítés érdekében összeállt a Vans-szel, hogy közösen “divatba hozzák” ismét a művész munkáit. Bár külön promócióra igazán nem volt szükség, mondhatjuk úgy is, hogy a két cég épp a legjobb pillanatban lovagolta meg a Van Gogh hullámot.
Az összeállítást néhány kiemelkedő alkotás, a Napraforgók, a Mandulavirágzás, egy ikonikus önarckép, Van Gogh öccséhez írt levei, a Koponya és egy tájkép ihlették. Dzsekit, hátizsákot, sapkát, pulóvert, pólókat, de még cipőt is találtok, még a magyar Vans üzleteiben is. Állítólag a szett augusztusban debütált. Nézzetek be, vissza nem térő alkalom! 
      
A Van Gogh mánia a FessNekiben is folytatódik. Szeptemberben több alkalommal is festünk a művész legismertebb képeiből. Ott a helyed!

RELATED POST

  1. […] -még a mai napokban is-, azok ihlette kollekciók létrehozására. Nem is olyan rég a Van Gogh mánia cikkünkben olvashattatok a Van Gogh ispirálta Vans […]

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

INSTAGRAM
Megosztom
Please Add Widget from here