READING

Kell egy ház…

Kell egy ház…

Mi, emberek szeretünk apró dolgokat nézegetni és létrehozni. Számos példája van ennek a művészeten belül, a mai pedig méginkább alátámasztja ezt. Rosa de Jong apró házakat alkot, piciny növényzettel, és sziklákkal. Ezeket “kitépve” képzeletbeli környezetünkből búrák alá, vagy képkeretek közé zárja. 
A művészünk Micro Matter sorozata különböző apró területeket foglal magában, melyeket gondosan aprólékos módon készít el, majd helyezi el a leginkább megfelelő kompozícióban. Elmondása szerint a kémcső, melyekbe sokszor helyezi alkotásait, jelképezi a természet és az ember kapcsolatát.
Minden helyszín és apró lak a képzeletünket szabadítja fel, és gyermekkorunk játékait önti valóságosabb külsőbe, hogy az álomvilágot a felnőttkorban is erősítse. 
” Ezek a kis alkotások hasonlóak a palackban lévő hajókhoz, a kis házak, épületek mind kézzel készítettek, természetes tárgyakkal és alkotóelemekkel körülvéve.”
 Nézzük hát! 🙂
  
 
 
Ugye milyen egyszerű, mégis mennyi érzést felszabadítanak ezek a kicsiny alkotások. Szívesen költöznénk be egy napra, ugye? 🙂 
Legyünk gyerekek továbbra is, játékos őszt kívánok! 

RELATED POST

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

INSTAGRAM
Megosztom
Please Add Widget from here