READING

Egyszer volt, hol nem volt

Egyszer volt, hol nem volt

Minden nő tudja, mennyire fontos, hogy egy ékszernek, amit sokat hordunk, története legyen.
Ezt viseltem a szalagavatómon… az első randevúmon… olyan, mint a szeretett nagymamán gyűrűje… mindenkinek megvan a saját emléke, amely miatt a bizonyos ékszer nem csupán átlagos ékszer, hanem emléket hordozó talizmán.
Tudja mi kell a nőknek
Theo Fennelre bizony igaz a fenti állítás. Egyedi gyűrűi nem titkolják, hogy kis mesék, történetek köré épültek. Ezek a kis aranyozott, drágakövekkel borított műalkotások nem szokványos gyűrűk, ezek különlegesek és megannyi meglepetést tartogatnak- egy kis rejtett kaput, felnyíló fedelet… többet nem is árulok el. Lássátok saját szemetekkel! 
 
   
Az alábbi gyűrű Theo Fennell és Willard Wigan, világhírű angol mikro-szobrász együttműködésének eredménye, mely a “The Empty Quarter Ring” nevet viseli. A fedél alatt feltárul egy látszólag elhagyatott, sivatagi jelenet, de a valóságban a homokdűnék három kis tevét rejtenek, melyeket Willard készített. A gyűrűhöz a következő képen látható kis (szintén mesés) doboz is tartozik, mely egy apró nagyítót is rejt magában, segítségül a kis tevék felderítéséhez.
    
Csodálatosak, ugye? Theo minden bizonnyal széles e világon a legizgalmasabb ékszereket tervezte olyan kis álmodozóknak, mint mi vagyunk. 🙂 
Ha szeretnétek még apró, ékszerekbe rejtett világokat nézegetni, ezt se hagyjátok ki! 
Álmokkal teli, őszi napokat kívánok! 

RELATED POST

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

INSTAGRAM
Megosztom
Please Add Widget from here