READING

Galaxis az Orion övén

Galaxis az Orion övén

Bizonyára ismerős a cím a Men in Black című híres mozifilmből, melyben egy macska nyakörvén rejtettek el egy apró üveggömböt, ami tartalmazza az egész galaxis összes csillagát. Az ihlet talán innen jött, talán nem, de ki ne akarna egy egész kis naprendszert magáénak tudni
A csillagok ősidőktől fogva elvarázsolnak minket, így nem nyúl mellé az a művész aki felhasználva őket próbál követőket halászni magának. Engem megnyert. 🙂
Satoshi Tomizu a legismertebb japán üvegtervező. Tomizu olyan szépséges kis üveggömböket készít, melyben olybá tűnik, hogy csillagokat, bolygókat látunk. Az apró üvegekben meglepően összetett kis részletek rejlenek. Tán nem meglepő, ha elárulom, Satoshi számos nemzetközi díjat nyert, beleértve az Atelier Nova Design díjat és a Handmade in Japan Festival díjat.
Természetesen a trükköt Tomizu nem osztja meg velünk, hogyan is készülnek az apró alkotások, de ha jól figyelsz, a videóból néhány fogás elcsíphető. Ha valaki hasonló csodák készítésére adná a fejét, ne felejtsen írni nekünk! 🙂 Én leszek az első megrendelő.

Ha pedig vásárolnál, árakat itt találsz.
Mi minden van, amiről még nem tudunk. Mennyi a művészet, ami nap mint nap körbevesz. Ha velem tartasz, mindet felfedezzük! Álmodozós szürke novemberi napokat kívánok!

RELATED POST

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

INSTAGRAM
Megosztom
Please Add Widget from here