FessNeki mindenhol!

Valamivel mindig előrukkolunk, amivel kicsit szívhez-közelivé, elérhetővé tesszük a festést és kreatív időtöltést. Már alig bírtuk magunkban tartani, hogy az utóbbi hónapokban mire készültünk, de végre kimondhatjuk: FessNeki webshop indult rengeteg izgalmas megfesthető képpel, eszközökkel, kiegészítőkkel! 
Nem tudod elképzelni, mit is rejthet ez magában? Elsősorban a lehetőséget, hogy otthon, kényelemben alkothass úgy, és olyan tempóban, ahogy neked tetszik, emelett minden segítséget megkapsz, akárcsak az alkalmainkon. Kattints ide, és lesd meg, mi mindennel készültünk!
Nézzünk csak bele egy szett tartalmába! 
Képzeletben előttünk hever egy ízlésesen összerakott kis doboz. Nyissuk fel a fedelét, benne több minden rejlik, mint gondolnánk.
Vegyük a könnyű szintű, Eiffel torony című festményt.
Először is megakad a szemünk a vásznon, amely többszörösen alapozott, vakkeretre feszített, ideális méretű 40×50 cm-es. Aki járt már nálunk, tudja, hogy a vázlat speciális módon készül el sablon segítségével, így ez sem maradhat ki a sorból. Négy darab, vadiúj ecset bukkan elő, és rengeteg festék, melyek egyedi módon a választott képhez lettek keverve, és összeválogatva. És ami a legfontosabb: nem maradsz magadra a lépésekkel! Mintha lélekben veled lennénk, a festményt otthon is lépésről lépésre festheted meg, akárcsak a FessNeki stúdiójában, egy kis útmutató-füzet segítségével. És ha ez még nem lenne elég, a tökéletes munkához videós segítséget is adunk! 🙂
Ugye, hogy izgalmas? 
És egyszerű, mint az egyszeregy. A FessNeki új szettjei közül válogathatsz akkor is, ha párban, vagy többedmagaddal festenél. Alkothatsz normál méretű, vagy hatalmas vászonra, de rengeteg olyan festményünk is van, mely több vásznon át is folytatódik! Nézz csak bele!
Képzelj csak el egy decemberi estét, ahogy a pároddal közösen alkottok a hálószoba falára. Képzelj el egy szülinapot, ahol a szülinapossal együtt, akár tizen is festhettek közösen. Képzeld el, mennyi emlék és nevetés rejlik ebben az egyetlen programban!
A lehetőségek száma végtelen. 🙂 Próbáld ki te is!
És íme néhány inspiráció. Hasonló szépségek kerülhetnek a te faladra is. 
 
Az igazi inspiráció pedig akkor ér, mikor megnyitod a webshop oldalát. 🙂
Figyeld a FessNeki blogot továbbra is. Hamarosan meglepetéssel készülünk!
Addig is játssz és élvezd az alkotás minden örömét! Mindenkinek sok sikert kívánok!

 


RELATED POST

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

INSTAGRAM
Megosztom
Please Add Widget from here