READING

Kétszázadik kétarcú

Kétszázadik kétarcú

A 200. cikknek is eljött az ideje! Hihetetlen érzés, hogy egyre többen olvassátok a FessNeki blogot, és egyre többször hallom vissza személyesen is a pozitív visszajelzéseiteket.
Ha már a második századot végeztük ki, a mai különleges napra egy különleges alkotást tartogatok számotokra, amely első látásra közönséges tárgynak tűnik, valóban nagyon is sok munka rejlik mögötte. Kihasználva a tárgyak görbületét és a tükröző felületek tulajdonságait Luycho egy régi elvet bújtatott új, dizájn-köntösbe, amire csak annyit tudunk kinyögni: ilyen nekem is kell!
A 2013-ban alakult cégnek minden műalkotása egyben tükör is, melyben egy jól irányzott forgatással különleges dolgokat pillanthatunk meg. A Luycho mottója pedig, miszerint – hozzájárulunk az emberek boldogságához a művészeten keresztül-, magában rejti a tényt, hogy minden egyes bögre-szett természetesen meg is vásárolható! Kattints, és görgess, ha kíváncsi lettél! 🙂
 
 
Ha jobban szeretnéd tanulmányozni a tükrök rejtelmeit, a videókat se hagyd ki!

Egy ilyen bögre a legjobb inpiráció arra, hogy nap mint nap alkoss valami újat, és lásd, még a legegyszerűbb dolgok mögött is rejlik valami művészet!
Minden hálám nektek, akik szerették és olvasták a cikkeimet! Ezentúl is igyekszem a lehető legizgalmasabb művészeti témákat összegyűjteni számotokra! Csodaszép tavaszi napokat kívánok!

 


RELATED POST

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

INSTAGRAM
Megosztom
Please Add Widget from here