READING

Domborúan festői

Domborúan festői

Sosem voltam oda a domborművekért. Egyet-egyet megcsodáltam, de közel sem úgy, mintha egy klasszikus festménnyel vagy szoborral tenném. Ám a ma emberének domborművei köszönőviszonyban sincsenek a régmúlt merev életképekkel, csatajelenetekkel. Van egy szint, ahol a szobrászat és a festészet összetalálkozik, és egymást felerősítve újabb magaslatokra törnek. Azt hiszem, ez az a szint. Döntsd el te magad! 😉
Manapság a 3D festészet, főleg a falfestészet virágkorát éljük. Nem egy ember az otthonába is szívesen készíttet térhatású festményeket, melyekkel nem csupán csak díszít, hanem lakásának tereit optikailag jócskán megnöveli. A megdöbbentő valósághű ábrázolást a domborúan kiemelkedő részek csak méginkább kiemelik, azt az érzést keltve, mintha egy mesébe csöppentünk volna.
Görgess le, alább a legkiemelkedőbb művek várnak!
 
 
 
 
Azt hiszem egyre gondolunk. Valamelyik falunk hamarosan áldozatává válik egy hasonló látványnak. 🙂 Addig is ne habozz a feléledő kreativitást kialkotni magadból a FessNekiben és foglalj helyet egy nagyszerű festésre! Az első lépést már megtetted! 

RELATED POST

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

INSTAGRAM
Megosztom
Please Add Widget from here