Színharmóniák

Ami a szemnek
Mindannyian vonzódunk egyes árnyalatokhoz, de vannak olyan színek, és színharmóniák, melyek szinte kivétel nélkül minden embert megragadnak. Gondoljunk csak a sárga és kék árnyalatok üde kontrsztjára. Az agyunk egy ezredmásodperc alatt kapcsol és talál összefüggést egy szép élménnyel, például egy napos tengerparton átélt reggel emlékével. Nézzük a zöld és kék párosát – már ott is lebeg szemünk előtt a sűrű lombok közt átvakító kék ég hangulata. Egyszerűek vagyunk, kiszámíthatóak, ha a színekről van szó.
Az Art Glamour wood wall art tisztában van mindezzel, és kisebb-nagyobb fakockáiból elhagyva a konkrét ábrázolást, csupán színharmóniákat teremt. Az összhang kulcsa a színátmenetben rejlő megnyugtató tökéletesség, és a szívünkhöz közeli színkombinációkkal való játék.
Ha stresszes az élet, görgess alább, s ha ez sem elég, kattints az Art Glamour-ra! Végtelen a színek világa!
 
 
 
Ha már a lelked kellőképp kisimult, kattints és tanulmányozd a komplementer színek világát is! A tudás hatalom– és ha figyelsz, lassan meglátod, a színek tükrén át rögvest másképp ítéled majd meg az otthonod vagy a ruhatárad. 🙂
Tarts velem legközelebb is!

RELATED POST

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

INSTAGRAM
Megosztom
Please Add Widget from here