READING

Fában a művészet

Fában a művészet

Nézted már törzs belsejében az évgyűrűket, ámulva a képességen, ahogy a fa korszakok hosszú éveit figyelte néma szemlélőként, kívül maradva minden bánaton, szenvedésen vagy örömön? A fák számomra szimbólumok, magukban rejtik mindazt, amilyennek nekünk is, embereknek lennünk kellene, szelídnek, önzetlennek, csendesnek és boldognak. Ezt a harmóniát és tudást egyedül talán a művészet viszi magával, a falakon lógó csendes képeinkben, amik pusztán azzal keltenek érzelmeket és új gondolatukat, hogy csupán léteznek.
Alább az évgyűrűk varázsát és a fában rejlő tengernyi lehetőségek egyikét gyűjtöttem össze nektek a fakorong művészetén keresztül, hogy inspiráljalak titeket a természet és művészet szeretére, az egyszerű dolgokban rejlő jóságra, és a csendes kora-nyári napok adta lehetőségekre.
 
Ahogy látjátok, a művészet ezernyi szála, -akárcsak a fa szétterpeszkedő koronája- mind egy tőbe fut. Ha a kreativitás elkap, a határ a végtelen, legyen annak tárgya egy cseppnyi vászon, vagy fakorong. Ha elindulsz, nincs megállás, én figyelmeztettelek! 🙂
Ha pedig úgy döntesz, keresd meg az első lépcsőt, és jelentkezz egy örömteli festésre Júniusban is a FessNekiben! 

RELATED POST

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

INSTAGRAM
Megosztom
Please Add Widget from here