Bob Ross megmondja!

Ha még mindig vannak kétségeid, hogy képes vagy-e festeni, itt az ideje ellátogatni legkedveltebb bohókás művészünk, Bob Ross kiállítására Virginiába. Az átlagos mezei kiállítással ellentétben ezennel nem csupán festményekkel találkozhatunk, hanem humoros, kedves kis bölcsességekkel, egyenesen a művész szájából idézve. 
Szinte csak a vak nem látja: a kitartás a valódi tehetség! 🙂
És íme néhány jól ismert Bob Ross alkotás, és a hozzájuk tartozó gondolatok. És ne feledd, ha megfogadod Mr. Ross tanácsát, a FessNekiben mindig várunk sok szeretettel, a festőkéssel készülő képeinken is! 🙂
“Valaki egyszer megkérdezte tőlem, miért nem rakok kéményeket a házaimra. Nem tudom. Nekem csak van egy ilyen szokásom, hogy nem teszek. De amikor te fested a saját házadat, tehetsz rá kéményt. Talán az én kis emberem elektromos fűtést használ. Így él kinn a fák között.”
“A festés semmi mást nem okoz neked, csupán boldogságot.”
 
” Festeni személyes dolog. Néhányan más szemmel nézzük a természetet. És ahogy te látod azt, épp úgy kellene festened.”
“Minden amire szükséged van egy kis képzelet, egy kis gyakorlás, és, hogy engedd, hogy ez elvigyen bárhova, ahova csak menni akarsz. Bárhova. Képes vagy rá.”
” Mindent meg tudsz csinálni, amiről elhiszed, hogy képes vagy rá, és én tudom, hogy képes vagy. Tehát, ha én biztosan tudom, te is tudod.”
” Szeretek festeni, mert teljes szabadságot ad nekem… és ez az egyetlen hely az egész életemben, ahol teljes szabadsággal csinálhatok, amit akarok, illuziókat alkotni, amire szükségem van, elmenni bármelyik világba, ahova vágyom.”
 

RELATED POST

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

INSTAGRAM
Megosztom
Please Add Widget from here